Koelverse en
gezonde
maaltijden voor
jouw organisatie

Voor wie

Onze chefs koken met de grootste liefde en zorg voor grote en kleine kinderdagverblijven, scholen, ziekenhuizen, woonzorgcentra en bedrijven in België en Nederland. Kies het menu dat precies aansluit bij jouw organisatie.

Kinderdagverblijven

Wij bieden leeftijdsgebonden menu’s aan die zorgvuldig zijn samengesteld door onze diëtisten. 2 kindjes of 200 kindjes? Onze menu’s zijn met liefde bereid en 100% volgens de richtlijnen van Kind&Gezin en ONE.

Lees meer

Scholen

A-malop helpt je graag om van jouw school een omgeving te maken waarin kinderen en jongeren gestimuleerd worden om gezond te eten.

Lees meer

Woonzorgcentra

Wil je de bewoners van je woonzorgcentrum lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden serveren? Kies dan voor A-malop!

Lees meer

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen zijn bij uitstek de plek waar een gezonde en gevarieerde warme maaltijd essentieel is voor het welzijn van zowel patiënten en personeel. Met onze flexibele werking en uitgebreide menukeuze draagt A-malop graag een steentje bij.

Lees meer
Warme maaltijd op het werk

Bedrijven

Start-up of KMO: een gezond bedrijf begint bij gezonde werknemers. Stimuleer het welbevinden van je personeel door ze dagelijks te laten kiezen uit de verse en gevarieerde menu’s van A-malop.

Lees meer
Warme maaltijd op het werk

Onthaalouders

Voor onthaalouders tot 6 kindjes biedt A-malop een makkelijke webshop aan, waarin je zelf maaltijden kan samenstellen met verschillende componenten. Volledig op maat van jouw wensen in lijn met de richtlijnen van Kind&Gezin.

Bestel online

Een gratis proefpakket?

Wij laten je graag zelf eens proeven. Bestel hier je gratis proefpakket en laat ons zeker weten wat je ervan vindt!

Bestel !

Meer weten? Bekijk dan zeker onze FAQ-pagina!