Waarom zij voor
A-malop kiezen

Jennifer Lemair

Ferm Kinderopvang

Veronique, Vero voor de kindjes

Opvang Tutti Frutti

Kelly Van Nuffelen

Bebé Belle

Sandra Pishoudt

KDV Woluland

Joke en Wesley

Kinderopvang Boemeloe - Wervik

Kristel Declercq

Kinderdagverblijf Sint-Jozef

Jennifer Lemair

Ferm Kinderopvang

"Ik koos A-malop voor het gemak."

“Het gaat veel sneller om de kindjes hun eten klaar te maken, ze krijgen gevarieerde voeding en vooral elke leeftijdsgroep heeft aangepaste voeding zonder teveel moeite te moeten doen. Dit geeft me meer tijd om met de kinderen bezig te zijn. Ik gebruik ook de fruitpappen voor de kleintjes.  Dit is zo gemakkelijk en snel, niet meer zoveel snijden pletten raspen mixen,… gewoon in een potje doen en klaar.

Ik ben zeer blij om dat stap gezet te hebben. Het geeft zoveel meer rust en geen stress meer.

Dank u!”

Veronique, Vero voor de kindjes

Opvang Tutti Frutti

"De kindjes genieten van het lekkere middageten"

“Njam njam, het is middag! Lekker smullen! We houden van alle lekkere groentjes en proeven vele nieuwe dingen. Hopelijk maken mama en papa dat thuis ook eens klaar!

Getuigenis van Tutti Frutti medewerkers:

Het middageten is altijd een plezier! De kindjes genieten van het lekkere middageten. Zowel de baby’s als de peuters eten hun bordje leeg, ze smullen elke keer weer!

Getuigenis van de zaakvoerder van de kinderopvang:

De kwaliteit van het eten is top! We zijn fan van de vergeten groenten en de porties zijn steeds perfect. Alles wordt perfect hygiënisch en op tijd geleverd. We kunnen A-malop steeds vlot bereiken voor last-minute wijzigingen en zijn blij met hun flexibiliteit. Al bij al top-service! Bedankt!”

Kelly Van Nuffelen

Bebé Belle

"De maaltijden worden bij onze kindjes enorm gesmaakt!"

“Vroeger kwamen de borden al eens vaker nog redelijk vol terug, nu krijgen we de borden heel vaak leeg terug of vragen ze bij! Het eten ruikt ook altijd lekker! Dat van de peuters is ook lekker op smaak gebracht wat maakt dat het ook beter gegeten wordt.

Fruitpapjes vallen hier ook enorm in de smaak, heel veel variatie en telkens ook hier weer het kommetje leeg! Wij raden het elk ander kinderdagverblijf aan!”

Sandra Pishoudt

KDV Woluland

"Op zoek naar een voedzaam en lekker alternatief."

“Zelf eten koken was een traditie. Toch is er een moment in het leven van een kinderdagverblijf dat je dit uit handen moet geven.

Je wordt te groot, de uren van het logistiek personeel volstaan niet meer, …

Dan ga je op zoek naar een goed, veilig, gevarieerd, … maar vooral voedzaam en lekker alternatief. Want we willen steeds het beste voor onze kinderen.

Na een grondig onderzoek, na veel wikken en wegen, proeven en bezoeken van de werkplaats, kennismaken met de visie van het bedrijf, de flexibiliteit en de mogelijkheid om op maat te werken van ieder kind, …

Hebben we het gevonden ! JULLIE !

In de verschillende kinderdagverblijven waar ik ondertussen leidinggevende ben geweest zien we jullie graag langskomen. Mooi op tijd, netjes en verzorgd, steeds vriendelijke en open voor suggesties en vragen, klaar om te helpen bij problemen, en zoveel meer.

Hartelijk dank en doe zo voort zou ik zeggen!”

Joke en Wesley

Kinderopvang Boemeloe - Wervik

"Groot gamma met onder meer vegetarische en halal maaltijden."

“We zijn jullie erg dankbaar om een grote taak uit de kinderopvang van ons over te nemen. Door jullie kunnen we veel meer tijd met onze kinderen doorbrengen.

Door het grote gamma met onder meer vegetarische maaltijden en halal is er voor iedereen wat wils! Ook voor kinderen met allergieën schieten jullie ons te hulp!

Bedankt voor jullie dagelijkse inzet!

Wij zijn alvast heel tevreden en vinden jullie een echte meerwaarde!”

Kristel Declercq

Kinderdagverblijf Sint-Jozef

"Meer inspelen op de individuele noden van het kind."

“Ons avontuur samen startte 7 jaar geleden, samen met de verhuis naar onze nieuwbouw kozen we ook voor een andere ‘traiteur’ voor onze middagmalen.

We schakelden om van ‘warme lijn’ naar ‘koude lijn’. Dit vroeg een beetje voorbereidend werk maar we werden enorm goed onthaald en begeleid door de mensen van A-malop. We kregen we een rondleiding in de keuken, mochten proeven en kregen een opleiding.

Tot op de dag van vandaag hebben wij nog geen spijt gehad van deze keuze.

De maaltijden zijn bijzonder vers, lekker en worden enorm ‘gesmaakt’ door al onze kinderen van klein naar groot. Er is eveneens een grote variatie en wordt er ingespeeld op het seizoensaanbod.

Bovendien biedt het werken met ‘koude’ lijn ook de mogelijkheid om meer in te spelen op de individuele noden van het kind: een groentepap of babymaaltijd is gemakkelijk en snel opgewarmd in de microgolfoven. Er is een hele goede samenwerking en opvolging, er wordt tijd gemaakt om samen te evalueren en bij te sturen waar nodig.”

Een gratis proefpakket?

Wij laten je graag zelf eens proeven. Bestel hier je gratis proefpakket en laat ons zeker weten wat je ervan vindt!

Bestel !

Meer weten? Bekijk dan zeker onze FAQ-pagina!